Hur Stänga av Samsung S20

Till skillnad från många andra Android-smartphones är det inte så enkelt att stänga av din Samsung S20 som att hålla ner sidoknappen. Genom att ta bort från hur de flesta Android-telefoner fungerar har Samsung gjort det något svårare att stänga av din telefon med sina Galaxy S20-inställningar, Om du har problem, så här stänger du av din Galaxy S20.

stänga av samsung s20

Naturligtvis har Samsung Galaxy S20 strömbrytare “sidoknapp”, har flera funktioner, fångar med olika kapacitet. Självklart fångar en direkt klapp av vinden ditt segel, men att trycka för länge aktiverar inte strömmenyn, utan snarare Bixby-menyn.

Stänga av Samsung S20

1. Använd tangentkombinationer

Det enklaste sättet att stänga av Samsung S20 är att hålla strömbrytaren och volymknappen intryckt ett tag i några sekunder. När Strömmenyn visas trycker du på alternativet “stänga av” eller “Starta om”. Om du bestämmer dig för att stänga av din Samsung S20 håller du strömalternativet avstängt i några sekunder tills du ser Samsung-logotypen synlig på skärmen. Din Samsung S20-telefon kommer att vara död om några ögonblick.

2. Använd strömikoner

Samsung erbjuder också en enkel väg till Power Menu från mobiltelefonens snabbpanel. Det andra annorlunda sättet att komma till strömmenyn på och av din Samsung S20, S20 + eller S20 Ultra är att dra nytta av strömikonen som du kan se i meddelandepanelen.

Svep nedåt från den högsta punkten på din Samsung s20-skärm som öppnar den här menyn och i det högra hörnet ser du en strömsymbol. Om du trycker på den här skärmen visas strömmenyn, du väljer strömbrytare.

3. Ändra sidoknappen

Det sista alternativet att stänga av Samsung S20 kan du också ändra sidoknappen. Genom att gå till > inställningar > avancerade funktioner > sidonyckel kan du ändra det långsiktiga arbetet för fångsten mellan att slå på Bixby eller visa strömmenyn.

Det är allt. Hur man stänger av Samsung s20, om du har några frågor, och

Share

Leave a Comment